15 Ağustos 2011 Pazartesi
iskenderimsi bişey:)))
ramazda ekmek olarak sadece pide yemek istiyoruz ama ikinci güne kalınca bayatlıyo e ne atabiliyosun ne yiyebiliyosun bikaç gün sahurda tost faln yaptım ama oda biyere kadar bikaç blogta gördüğüm bu tarifi denemek istedim.ekmekler değerlendimi evet mükemmelmiydi tartışılır birazda değişrmemk lazım.o yüzden adı iskender değil iskenderimsi bişey :)))))etler biraz kuru oldu mesela ama yinede güzeldi.pideleri az yağda çevirdim salçalı suyla azıcık pişirdim.ince ince dilimlenmiş etleri bahartladım ve yağsız tavda pişirdim.yoğurt buna çok yakıştı.afiyet olsun efendim hayırlı ramazanlarrrr....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
Sevgili Zehra ellerine sağlık bayat ekmekleri değerlendirmek için güzel bir fikir ancak etlerin kuru olmaması için soğan suyu ve sütle birkaç saat terbiye etsen yumuşak olmasını sağlayabilirsin ayrıca birde domates sosu eklersen nefis bir iskenderimsi yemek olur:) nacizane söylemek istedim canım
sevgiler
www.papatyasef.com
Yorum Gönder