4 Ocak 2011 Salı

kızarmış tavuk

bi bütün tavuk önce bol suda haşlanır sonra 2 kaşık yoğurt bi kaşık salça ve çeşitli baharatlar karıştırılıp tavuğun üzerine sürülür.fırında hertarafı kızarana kadar pişirilir.pilavla nefisss olur
afiyetler olsuun

5 yorum:

YEMEK VAKTİ dedi ki...

Nar gibi kızarmış hemde..Ellerine sağlık canım

annemineli dedi ki...

Adaşım; ellerine sağlık, çok güzel görünüyor...sevgilerrrrr....

Swotpisces dedi ki...

süper elinize sağlık.

Yeşim dedi ki...

pilavla gerçekten iyi gider.
ellerine sağlık.

lezzetyolculugu dedi ki...

HARİKA KIZARMIŞ İŞTAH AÇIYOR ELLERİNİZE SAĞLIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...