8 Şubat 2009 Pazar


SÜTLÜ
Çok uzun zamandır canım sütlü çekiyodu.hani insan küçükken yediği şeylerin tadını büyüyünce almaz derler ya.bende tam o duygudaydım.yapıyodum ama o tadı kokuyu alamıyodum.annemler bana gelince hemen söyledim yaptı sağolsun.bende iyice yakından hiçbir püf noktasını kaçırmadan seyrettim.tam o küçüklüğümdeki tadı aldım.bi daha hep dikkat edicem.ellerine sağlık annecim çok güzeldi.
tarifi:
1litre süt
1litre su
1 su bardağı pirinç
2su bardağı şeker
su ve pirinci iyice haşlıyoruz.sonra ılımış sütü üzerine döküp biraz daha kaynatıyoruz.sonra şekeri ilave edip koyulaşınca altını kapatıp tabaklara servis yapıyoruz.
afiyet olsuuun....

6 yorum:

Adsız dedi ki...

mmmmmmmh harika görünüyo

PAPATYA PRENSES dedi ki...

çok severim sütlaçı şöyle boool tarçınlı mımm tadına doyum olmaz:)
anneciğinin ellerine sağlık canım..

Unknown dedi ki...

BENİM ENS EVDİĞİM TATLIDIDR SÜTLAÇ ANNENİN ELLERİNE SAĞLIK

Adsız dedi ki...

Güzelim benim. Elleerine sağlık. Sütlacı bende çok severim. Çok da sık yaparım. Seninki de çok güzel olmuştur. Bundan eminim.

Sevgilerimle canım

ayşegül mutfakta dedi ki...

merhaba yorumun için çok teşekkürler bende sütlü şeyleri çok severim sütlaça sütlü dendiğini bilmiyordum güzelmiş, özlediğin tadları her daim alman dileğiyle..

made in funda dedi ki...

anneciğinin ellerine sağlık.ben de çok severim.soruna gelince önceki resim benim yaptığım bir tarifti daha yayınlamadım ama bu resmi google görsellerden buluyorum.özellikle yiyecek,mutfak gibi şeyler yazarsan daha kolay bulursun.beğendiğine sevindim canım.iyi akşamlar..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...