23 Kasım 2008 Pazar


KABAK TATLISI


1 orta boy kabak

2 su bardağı şeker

1 su bardağı su

ceviz,hindistan cevizi

yapılışı:kabaklar soyulup dilimlenir.tencereye bir kat kabak bir kat şeker şeklinde dizilir bi gece bekletilir.sabah suyunu bırakan kabaklar pişmeye bırakılır. eğer suyu az kalırsa ve pişmemişse 1 bardak su ilave edilir.ceviz ve hindistan ceviziyle servis yapılır.

afiyet olsun...

3 yorum:

Ayse Pamuk dedi ki...

Çok severim ellerine sağlık

sarımutfak-hande dedi ki...

ellerine sağlık süsleme güzel olmuş
iyi haftalar
sevgiler

Adsız dedi ki...

kabak tatlısı favorim olduğu için çok güzel olmuştu. eliniz sağlık zehra hanım. tatma şerefine nail olduğum için

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...